Glasnik Srca Isusova i Marijina

Poruka greške

Strict warning: Only variables should be passed by reference u Heart_preprocess_page() (linija 8 od /home1/isusovci/public_html/_domene_/gsim/sites/all/themes/Heart/template.php).

Molitve dnevnog prikazanja

  

Božansko Srce Isusovo, prikazujem ti po Bezgrješnom srcu Marijinu i po svetom Josipu zaštitniku Crkve, sve molitve, djela i trpljenja ovoga dana u naknadu za naše uvrede i na sve one nakane na koje se Ti neprestano prikazuješ na oltaru. Osobito Ti ih prikazujem za svetu Crkvu i za svetoga Oca i za sve potrebe koje su preporučene članovima Apostolata molitve. Amen!

 

Bože, naš Oče, prikazujem ti sav svoj dan. Prikazujem ti svoje molitve, misli, riječi, djela i trpljenja u jedinstvu s tvojim Sinom Isusom Kristom koji se tebi u Euharistiji trajno prikazuje za spasenje svijeta. Neka Duh Sveti, koji je vodio Isusa, bude danas i moj vođa i moja snaga da mogu svjedočiti tvoju ljubav. S Marijom, Gospodinovom Majkom i Majkom Crkve, molim te osobito za nakane što ih Sveti Otac za ovaj mjesec preporučuje molitvama svih vjernika. Amen!