Glasnik Srca Isusova i Marijina

Poruka greške

Strict warning: Only variables should be passed by reference u Heart_preprocess_page() (linija 8 od /home1/isusovci/public_html/_domene_/gsim/sites/all/themes/Heart/template.php).

Molitva za suradnike i čitatelje

Dragi naši suradnici i čitatelji!

Svakog prvog petak u mjesecu služimo svetu misu za vas i vaše nakane u bazilici Srca Isusova u Zagrebu. Svi vi koji primate Glasnik SIM i koji surađujete u njegovu izdavanju, bez obzira jeste li se javili i zaželjeli da molimo za vas ili niste,  prisutni se u nakani sv. mise koja se svakog prvog petka u 19.00 sati prikazuje za vas u našoj bazilici.

Također sve vaše misne nakane koja nam pošaljete, na koje želite da prikažemo sv. misu i sve vaše molitvene nakane koje nam također pošaljete i na koje želite da molimo u molitvi vjernika stavljamo na oltar Srca Isusova i na njemu su prisutne dok se prikazuje sv. misa. Ujedno to euharistijsko slavlje možete pratiti na valovima Radio Marije.

Zazivam te, Bože, ti ćeš me uslišiti: prikloni mi uho i čuj riječi moje! (Ps 17,6)

Napišite svoje nakane i pošaljite nam ih na našu adresu:

Glasnik SIM
Palmotićeva 31
10000 ZAGREB

Možete ih također poslati i na našu e-mail adresu: glasnik-srca-isusova@zg.t-com.hr

Isto tako možete nam i telefonirati i reći nam svoju nakanu na koju želite da prikažemo misu i da za nju molimo. Broj telefona je: (01) 49 23 634